Om mig

Jeg har altid reflekteret over hvordan verden hang sammen, og som årerne er gået har jeg integreret mindfulness, meditation og yoga mere og mere i mit liv. Jeg giver mere efter for det som er, og takler mine udfordringer anderledes end før.  Nogle ting løser sig af sig selv, hvis man giver det plads og tålmodighed. At lytte er en kunst – lytte til sit indre og til kroppens signaler og tegn.

Jeg har et holistisk livssyn og det at bryde rammerne og kontrollen, at give mere slip og give plads – plads til at slutte fred med sin indre stemme og sine egne formaninger og tage imod og lægge mærke til samt lytte og opfange signaler og tegn  – tillade og turde mærke intuitivt og tro på det er en uvurderlig kraft i en hurtig verden.

Jeg er mindfulnessinstruktør, yogalærer og lægeeksamineret fysiurgisk massør – passioneret ashtangayoga udøver, behøver meditationen og en pause, elsker stille stunder og naturens frihed. Sætter pris på velvære, kærlighed til hinanden, det dybe i mennesket – dybe samtaler og ikke mindst sund og nærende kost. Er inspireret af naturen, det spirituelle, smukke ting….. og mener at med samhørighed, kærlighed og stærk blidhed kan vi balancere og favne krop og sind.

Jeg tilbyder

Yoga

Yoga

LÆS MERE
Massage

Massage

LÆS MERE
Mindfulness

Mindfulness

LÆS MERE
meditation

Meditation

LÆS MERE

Kontakt mig

Kontakt mig vedrørende tider, eller bare generelle spørgsmål, via kontaktformularen herunder. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt.