Om mig

I 2012 røj jeg selv ind i en personlig krise, hvor starten på healing var et mindfulness forløb, som mundede ud i, at jeg tog uddannelsen til mindfulnessinstruktør. Jeg lærte at meditere, dagligt, og takle mig selv og livet på en ny mere mild og taknemmelig måde. Jeg har levet med mindfulness, meditation og yoga lige siden.

Jeg er et sensitivt menneske, hvilket jeg altid vil være, men hver dag er livets lærdom, som gør os mere robuste.  I kraft af redskaber, refleksioner, mindfulness, meditationer, yoga og pauser står jeg langt stærkere end for nogle år siden, og det samme kan man nok sige om 10år.

Jeg er blevet bevidst om ikke at presse mig selv for hårdt, kende mine grænser og lytte. Vi bryder alle sammen de grænser alligevel, selvom vi godt ved, at vi ikke skal pacere den – det er livet og vi lærer lidt hver gang.

Jeg elsker orden, så er der ro omkring mig, så jeg bruger i virkeligheden al for megen tid på at rydde op :-). Roen er nøglen til mit indre, nok fordi jeg kan have ret meget fart på, tænker og skaber hurtigt – så den ro jeg hele tiden har søgt, er enormt vigtig og jeg kan mærke, hvad der kan opnås derigennem – alt i verden går så hurtigt – så hvis vi vil have en lille bid med på vejen, må vi stoppe op og give tid til at opfange de små signaler, som er guldkorn på vejen videre og tillade og turde mærke intuitivt og tro på, at det er en uvurderlig kraft i en hurtig verden.

Vi må lave en “holdeplads” for at mærke os selv, og skabe ro for at gå dybere, for at lytte til hvad det er, vi virkelig vil, hvad vi faktisk er i stand til og samtidig kan give slip på gamle overbevisninger.

Jeg er mindfulnessinstruktør, yogalærer og lægeeksamineret fysiurgisk massør – passioneret ashtangayoga udøver, behøver meditationen og en pause, elsker stille stunder og naturens frihed. Jeg er inspireret af det dybe i mennesket, kroppen, naturen, lyset, det spirituelle, sund og nærende kost samt smukke, støttende ting.

Det er både min passion og mit højeste ønske, at være med til at skabe dit rum for mere ro, nærvær og kærlighed – og samtidig puste lidt nyt liv i dine uanede ressourcer.

Jeg tilbyder

Yoga

Yoga

LÆS MERE
Massage

Massage

LÆS MERE
Mindfulness

Mindfulness

LÆS MERE
meditation

Meditation

LÆS MERE

Kontakt mig

Kontakt mig vedrørende tider, eller bare generelle spørgsmål, via kontaktformularen herunder. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt.