Vidste du at mange kvinder slet ikke er klar over at de er stressede. Nogle gør nok…
Måske fordi det er så almindeligt i dag, at have fart på eller måske bare fordi der er så meget vi skal nå, eller gerne vil. Måske er vi drevet af mindreværd, der gør at vi instinktivt mener, at vi skal præstere, men måske også fordi det er en vane og fordi vi ikke endnu har mærket hvad pausen kan gøre og hvor stor en gevinst den gir.

Når du tør være stille med dig selv kommer du i tanker om ting du har glemt, din kreativitet blomstrer og du har tid til refleksion og dit overblik vender tilbage.

Giv dig selv det.

Ro og stressreduktion kan opnåes på flere måder bla. dybe vejrtrækninger, mindfulness, yoga og massage….

En unik måde at mærke sig selv på er gennem restorativ yoga, hvor man giver kroppen frit flow, i et varmt og trygt miljø omgivet af støtte. Du bliver bevidst om ubevidste spændinger, glider ind i en dyb afslapning og møder dig selv uanset, hvor du er.

Her er tid til refleksion. Tid til at mærke efter. Tid til dig. Ro. Fred.